Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Alttec helpt je van A tot Z

De elektriciteit is één van de belangrijkste onderdelen van een woning. Als je ooit al eens zonder stroom gevallen bent, dan heb je al aan den lijve ondervonden hoe onmisbaar elektriciteit ondertussen in ons leven geworden is.

Al je toestellen vertrouwen op elektriciteit, van je waterkoker tot je internetinstallatie en tv tot je kookplaat en wasmachine. En dan hebben we het nog niet eens over je verlichting! Een betrouwbare, kwalitatieve installatie is dus essentieel. Kies daarom voor een betrouwbare elektricien met een actuele kennis van zaken.

Alttec helpt je van A tot Z en werkt alles tot in de puntjes af. Wij gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor jullie probleem, rekening houdend met je voorkeuren en budget.

De mogelijkheden van elektriciteitswerken zijn eindeloos. Denk maar aan het opfrissen van eerder uitgevoerde werken, het vernieuwen van een zekeringskast of het voorzien van bekabeling. Wil je graag een toekomstgerichte stap zetten en investeren in een domoticasysteem? Ook dan kan Alttec je ondersteunen bij het uitkiezen van het juiste systeem, passend bij je woning.

Zelfs bij de verdere afwerking van drukknoppen of verlichting geven wij het gepast advies. Of het nu om een klassieke of om een moderne woning gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Sanitaire installaties

Expertise in sanitair, jouw complete partner

Een goed werkend sanitair is van onschatbare waarde in iedere woning. De kern van betrouwbaar sanitair wordt pas echt duidelijk wanneer problemen zich voordoen.

Bij Alttec begrijpen we de vitale rol van kwalitatief sanitair in jouw huis. Van je dagelijkse badkamer- en keukenbenodigdheden tot het leidingwerk en sanitaire voorzieningen: een professionele aanpak is van essentieel belang. Kies voor een ervaren partner met toegewijde kennis van sanitaire installaties.

Alttec staat garant voor een totaalaanpak en werkt elk detail zorgvuldig uit. We streven altijd naar de beste oplossing voor jouw behoeften, waarbij we rekening houden met jouw voorkeuren en budget.

De mogelijkheden op het gebied van sanitaire installaties zijn veelzijdig. Of het nu gaat om de installatie van nieuwe badkamercomponenten, het vernieuwen van sanitaire voorzieningen of het oplossen van sanitaire problemen: wij zijn er om te helpen.

Bij Alttec geloven we in het verstrekken van deskundig advies voor elk aspect van jouw sanitair. Of het nu gaat om klassieke of moderne sanitaire oplossingen, Alttec staat voor een eindeloze reeks mogelijkheden.

Sanitair
Badkamers

Badkamers

Jouw partner voor verfijnde badkamers

Een badkamer is meer dan slechts een functionele ruimte; het is een oase van ontspanning en comfort in jouw huis. Wij begrijpen het belang van een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een verfijnde leefruimte biedt.

Wij geloven in het creëren van jouw droom badkamer door vakmanschap, hoogwaardige materialen en een doordachte aanpak. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een volledige aanpak, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen.

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe badkamermeubels, sanitaire voorzieningen of tegelwerk: ons team staat voor je klaar om jouw visie te realiseren.

Wij bieden deskundig advies en begeleiding gedurende het hele proces, met op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen. Of je nu een moderne, tijdloze of klassieke badkamer voor ogen hebt, wij helpen je jouw ideale badkamer te realiseren.

Laat ons samen jouw badkamer omtoveren tot een ware oase van rust. Neem vandaag nog contact met ons op voor een badkamer die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Warmtepompen

Efficiënte oplossingen voor optimaal comfort

Warmtepompen zijn de sleutel tot efficiënte verwarming en koeling voor je huis. Deze systemen bieden niet alleen warmte in koude periodes, maar kunnen ook verkoeling bieden tijdens warmere dagen. Het resultaat? Een comfortabel binnenklimaat gedurende alle seizoenen.

Bij onze diensten staat een toekomstgerichte aanpak centraal. Wij bieden verschillende warmtepompsystemen die aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een lucht-water, water-water of hybride warmtepomp, wij hebben oplossingen die passen bij jouw situatie.

Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie en service op maat. Wij staan klaar om te adviseren en te begeleiden, zodat je het meeste uit je warmtepompsysteem haalt.

Ontdek hoe onze warmtepompen kunnen bijdragen aan jouw comfort. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat.

Warmtepompen
Verwarming

Verwarming

Comfortabele warmte voor een echte thuis

Een effectief verwarmingssysteem is essentieel voor een comfortabel thuis. Wij begrijpen het belang van een warme en aangename leefomgeving, vooral tijdens koude periodes.

Onze verwarmingssystemen bieden oplossingen die passen bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een hoogrendementsketel, vloerverwarming, of een ander verwarmingssysteem: wij voorzien in diverse opties voor een aangename temperatuur in jouw huis.

Onze deskundige vakmensen verzorgen een professionele installatie en maatwerk service. Wij streven ernaar om je te begeleiden naar het meest geschikte verwarmingssysteem voor jouw situatie.

Ontdek hoe wij comfortabele warmte kunnen brengen in jouw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Zonnepaneelinstallaties

Goed voor jouw portefeuille, goed voor de planeet!

Het installeren van zonnepanelen biedt diverse voordelen. Zo kan je je energiefactuur met meer dan de helft doen dalen, zéker interessant in deze tijden van steeds stijgende energieprijzen. Verder is het ook een milieubewuste keuze doordat je minder nood hebt aan fossiele brandstoffen en zo je ecologische voetafdruk verkleint.

Een zonnepaneelinstallatie door Alttec staat garant voor een toekomstgerichte installatie. Wij werken met een hypermoderne micro-omvormer die berust op een flexibel en uitbreidbaar systeem. De iets grotere investering betaalt zichzelf meteen terug door de 25 jaar garantie op het gehele systeem, zonder dat je doorheen de jaren een dure nieuwe omvormer moet aanschaffen. Dit is immers bij andere systemen met een lagere installatiekost en gevoelig kortere levensduur vaak het geval.

Met de zonnepanelen van Alttec maak je dus een duurzame keuze voor je energiefactuur, het milieu en je investering!

Zonnepaneelinstallaties
Thuisbatterijen

Thuisbatterijen

Energieopslag voor een duurzame toekomst

Thuisbatterijen spelen een cruciale rol in het opslaan van opgewekte energie, waardoor je zelfvoorzienend wordt en je ecologische voetafdruk verkleint. Het biedt niet alleen onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, maar draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl.

Bij onze diensten staat de zoektocht naar energie-efficiënte oplossingen centraal. Wij bieden verschillende thuisbatterijsystemen die passen bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een lithium-ion batterij, redox flow batterij of een ander type opslagsysteem: wij bieden diverse opties voor energieopslag in jouw huis.

Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie en op maat gemaakte service. Wij staan klaar om te adviseren en te begeleiden, zodat je optimaal gebruik kunt maken van je thuisbatterijsysteem.

Ontdek hoe thuisbatterijen bijdragen aan jouw duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat.

Airconditioning

Comfortabele koeling, aangename omgeving

Airconditioning is niet alleen een verkoelend systeem, maar ook een bron van comfort tijdens warme periodes. Het biedt verlichting en creëert een aangename leefomgeving, ongeacht de buitentemperatuur.

Wij begrijpen het belang van effectieve koeling in huis. Onze aangeboden airconditioningsystemen bieden diverse opties die passen bij jouw behoeften, of het nu gaat om split-unit systemen, omkeerbare airco's, of andere koelingsoplossingen.

Ons team van vakmensen verzorgt een professionele installatie en maatwerk service. Wij staan klaar om te adviseren en te begeleiden, zodat je het meeste comfort uit je airconditioningsysteem kunt halen.

Ervaar het gemak van comfortabele koeling in jouw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Airconditioning
Domotica

Domotica

Slimme oplossingen voor jouw woning

Domotica, ofwel slimme huisautomatisering, biedt innovatieve oplossingen voor het beheer en de controle van diverse systemen in jouw huis. Het stelt je in staat om comfort, veiligheid en efficiëntie te verhogen door middel van geautomatiseerde processen.

Bij onze diensten staat het realiseren van slimme oplossingen centraal. Wij bieden diverse domoticasystemen die aansluiten bij jouw behoeften, of het nu gaat om beveiligingssystemen, verlichtingsregeling, energiebeheer of andere slimme functies in huis.

Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie en op maat gemaakte service. Wij staan klaar om te adviseren en te begeleiden, zodat je het meeste uit je domoticasysteem kunt halen.

Ontdek hoe domotica jouw woning slimmer kan maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat.

Laadpalen voor elektrische voertuigen

Energie voor duurzame mobiliteit

Laadpalen voor elektrische voertuigen zijn de kern van duurzame mobiliteit. Ze bieden de benodigde infrastructuur om je elektrische auto op te laden, waardoor je bijdraagt aan een groenere toekomst.

Wij begrijpen het belang van laadoplossingen thuis en op kantoor. Onze aangeboden laadpalen bieden diverse opties die passen bij jouw behoeften, of het nu gaat om snelladers, slimme laadpunten of andere laadmogelijkheden.

Ons team van vakmensen verzorgt een professionele installatie en maatwerk service. Wij staan klaar om te adviseren en te begeleiden, zodat je efficiënt gebruik kunt maken van je laadinfrastructuur.

Ervaar de vrijheid van duurzame mobiliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Laadpalen